Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Yogibiza 2012

| Geen reacties

Zooo, ik ben er weer hoor!

Terug uit Ibiza, waar ik me een week lang heb laten onderdompelen in de Yogibiza flow. Wat was het gaaf!
De dag begon om 08:00 met een licht (fruit)ontbijt. Daarna pranayama (ademhaling) en yoga tot 11:00.

Dan een uurtje rust tot de lunch verzorgd door Riccardo Bondini. Als je ooit een kok nodig hebt…. echt, bel Riccardo. WOW, wat hebben we lekker gegeten de hele week!
De middag was vrij om te luieren bij het zwembad, de sauna of de jaccuzi, of om een Thaise massage bij Mieke of een healing bij mij te ondergaan. Relaxeder kan niet!
’s Avonds werden we wederom ontzettend verwend door Riccardo met het heerlijkste eten.
     
Ik heb gelukkig ook nog de mogelijkheid gehad om het eiland een beetje te verkennen, het is er prachtig en we hadden fantastisch weer: 22˚- 26˚!
Ik raad je echt aan om volgend jaar mee te gaan. Ga alvast sparen, de volgende is waarschijnlijk in mei. Organisator Mieke Tau heeft zoveel liefde en passie voor het op deze manier bij elkaar brengen van een leuke groep mensen, dat moet je meemaken. Het is niet alleen de locatie, de yoga die op een fijne manier gegeven wordt (en voor alle levels toegankelijk is) door Wouter Smit, en het fantastische eten… het zit hem in de extra verzorging, de energie die er in zit.
Mieke heeft ons bijvoorbeeld verrast met een workshop én een optreden van de spaanse groep Amayama, die mantra’s uit de Kundalini yoga (wat ik zelf beoefen) combineert met mooie dans en rituelen.

En uiteraard was de laatste avond ‘bonte avond’ met een jamsessie vol drums en didgeridoo, en een hoofdrol voor kok Riccardo, die ook begenadigd drummer bleek! Ik heb zelf de microfoon ook nog even ter hand genomen en 2 nummers gezongen. Het was leuk!

Het gaat ook om de rituelen die als vanzelf ontstaan in zo’n week. Iets met een sauna, sinaasappel, honing, twijgjes en een sjamanistisch ritueel, uitgevoerd door Wouter…
   
Het was heerlijk, te gek, fantastisch. Ibiza is een mooi eiland, dingen lijken daar anders te gaan dan hier. Heel bijzonder.
Meer foto’s zie je op de Facebook site van Yogibiza!

Ik geniet nog heerlijk na terwijl ik me voorbereid op de volgende healing Met Marije; back to business!

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


+ 8 = vijftien