Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Testimonials


18 reacties

 1. En zojuist ontving ik nog een prachtige testimonial:

  “Marije is een vrouw die meteen vanaf het eerste moment een bijzonder integere, liefdevolle en enthousiaste indruk maakte op me. Een vrouw die in haar kracht staat en uitstraalt dat ze weet wat ze doet. Het is duidelijk dat deze vrouw hier met een missie is en deze vervult ze op bijzonder liefdevolle wijze en met een enorme hoeveelheid compassie voor haar medemens. Natuurlijk werd mijn interesse direct gewekt om eens een healing van haar te ervaren en ik kan nu, na meerdere behandelingen, stellen dat ik persoonlijk zelden zo diep geraakt ben door iemands liefdevolle en helende energie als door die van Marije.

  Elke ervaring met Marije, voor welke issue dit ook is geweest, is er één die ik niet zomaar weer vergeet. Keer op keer voel ik mij openen op niveaus die voor mij nieuw en onbekend zijn, ondanks het feit dat ik een rijke ervaring heb met verschillende vormen van energetische healing en zelf ook actief ben als Pranic Healer en Frequencies of Light therapeut. De diepte en kwaliteit van de sessies met Marije zijn iets waar ik elke keer weer op zeer subtiele, doch indringende wijze door overdonderd raak. Geen sessie ging voorbij zonder de nodige verlossende tranen van diepe release, gevolgd door een diep ontspannen glimlach, beseffende dat die pijn nooit weer terug komt.

  Waar ik ook voor behandeld ben of wordt, keer op keer ben ik weer verrast door de simpele eenvoud, de diepe compassie en de krachtige impact die kenmerkend zijn voor de healing sessies die Marije aanbiedt. Ik ben voor de bijl en niet een beetje ook en kan iedereen van harte aanraden om deze pracht vrouw om hulp te vragen als je zelf klem zit in je eigen ontwikkeling. Ik beleef Marije als een waar Goddelijk Licht in tijden die vaak zeer uitdagend en zwaar kunnen zijn. Dankzij Marije voel ik me gelukkig weer vol liefde, rust, kracht, moed en zin in het leven….kortom….YOU ROCK MARIJE! ☺”

 2. Van een cliënt kreeg ik de volgende feedback na een Quantum Touch behandeling:

  “Enigszins sceptisch, maar met een open mind, heb ik bij Marije een healing gedaan.
  Het was erg interessant, maar ik had niet het gevoel dat het me echt iets geholpen had. Tot ik enkele dagen later me ineens realiseerde dat mijn verkrampte schouder, die al maanden vast zat en die mijn masseuse niet los kreeg, ineens niet meer vast zat. Grappig genoeg was het diezelfde masseuse die me er op wees toen ze zei dat ze in tijden niet zo weinig knopen in mijn nek en schouders voelde.”

  Meestal merk je tijdens de healing al dat er een en ander gebeurt in je lijf. Maar de trilling werkt nog dagen door. Soms komt de merkbare reactie dus pas een of een paar dagen later, zoals dit verhaal mooi illustreert 😉

 3. Van iemand met wie ik een Self Created Health sessie heb gedaan kreeg ik toestemming om haar mooie reactie op de behandeling te plaatsen. Ze kwam binnen met o.a. deze klacht: Ik vind mezelf dik, lelijk en minderwaardig. Een vol terras of een bruiloft vermijd ik liever.

  “Het was een beetje gek om te doen en ik moest ook wel erg mijn best doen om het echt te voelen. Maar tijdens de oefening merkte ik al dat ik steeds minder haat en afschuw begon te voelen voor die persoon in de spiegel. Toch voelde het niet zo spectaculair allemaal op dat moment.
  Maar niet veel later merkte ik dat ik mezelf goed vond om te zien en op bepaalde momenten of in bepaalde outfits zelfs mooi. Ik vind het nu leuk om meer aandacht te besteden aan mijn uiterlijk en kan tijdens het opmaken ineens denken dat ik hele mooie ogen heb bijvoorbeeld. Maar ook naturel uit de douche kan ik liefdevol naar mijn spiegelbeeld kijken. Een enorme verandering dus!!!
  Ook mijn man merkte al snel verschil. Mijn uitstraling heeft ook effect op zijn gedrag en dat heeft weer effect op mij. Helemaal goed.
  En afgelopen week ben ik dan eindelijk een keertje zelfverzekerd langs het terras gelopen :)
  Ook goed om te merken is dat ik me afgelopen dagen door stress niet zo goed voelde, maar dat dit geen invloed heeft gehad op hoe ik mijn uiterlijk beleef. En dat heb ik sinds mijn puberteit niet meer gehad.
  Bedankt voor alles!”

  De spiegel is onderdeel van het ‘huiswerk’ dat je na de sessie bij mij in de praktijk meekrijgt. Dat doe je lekker thuis, in je eigen veilige omgeving. Bedankt dat ik je reactie mocht plaatsen, ik vind hem prachtig!

 4. Loop al een aardige tijd met mezelf te tobben. 5 Jaar lang verschillende therapieën gevolgd, heel veel geleerd maar er is altijd iets blijven ‘knagen’. Op een gegeven moment kwam de Healingavond Met Marije@Lila’s Place voorbij en ik dacht: Jess, doe eens gek en geef je op….
  Zo gezegd zo gedaan. Zo, en wat een effect zeg…. Ben er nog steeds onderste boven van…. Niemand had ooit verwacht dat ik hier mijn weg in zou vinden, maar ik kan jullie vertellen: ik ben helemaal om. Heb nu zoveel meer rust in mijn lichaam en geest, ben veel dichter bij mezelf en moeilijke gebeurtenissen lijken nu veel beter te aarden. Ik kan nu met aandacht en liefde voor mezelf ernaar kijken en aanvaarden.
  De avond zelf was voor mij echt een avond om nooit te vergeten. Een avond voor een nieuw begin, het begin van een nieuwe ik :-)
  Deze ervaring gun ik echt iedereen, ik vind het echt een groot kadoo dat ik dit heb mogen meemaken! Bij alles wat Marije heeft beschreven over de healingavond sluit ik mij helemaal aan. Het was in 1 woord: geweldig!!

 5. Marije en ik zijn oud collega’s en toen ik hoorde dat zij een eigen reconnective healing en reiki praktijk ging starten , was ik zowel nieuwsgierig als ook een mate van skeptisch, zonder aangeraakt worden klachten verminderen,…? Door mijn nieuwsgierigheid had ik een afspraak gemaakt omdat ik altijd latent aanwezige nek/schouderklachten heb. De gemaakte afspraak van voor de zomervakantie moest ik helaas verzetten voor eentje er na. En het leek wel of het zo moest zijn want tijdens de zomervakantie kreeg ik enorm veel klachten aan mijn linker schouder/arm. Kon mijn arm nog nauwelijks optillen en werd chagerijnig van de voortdurende pijn. Tijdens mijn bezoek aan Marije viel ik van de ene verbazing in de andere. Ze raakte me niet aan, maar toch leek het alsof mijn nek gemasseerd werd. Mijn hand en arm gingen uit zichzelf bewegen en na de eerste behandeling was de continue aanwezige pijn verdwenen. Na de tweede behandeling waarbij ook de andere schouder werd behandeld, aangezien er een vermoeden is dat daar misschien de oorzaak zit van de pijn in de linker schouder, kon ik mijn arm weer wat meer optillen en gaf de behandeling enorme verlichting. De klacht is nog niet weg, maar ik denk ook niet dat het na twee keer zou hebben gekund, ben nu al blij met het behaalde resultaat.

 6. Inmiddels al weer geruime tijd geleden heeft Marije mij behandeld. Zoals voor velen was dit mijn eerste ervaring met zowel Quantum Touch als Reiki.
  Niet wetende wat mij te wachten stond heb ik mij er gewoon aan over gegeven, met het idee “eens zien wat er gebeurt”.

  Ik had al ontzettend lang pijnklachten tussen de schouderbladen. soort gespannen, zeurderig gevoel, niet super pijnlijk, maar wel eigenlijk altijd aanwezig. En met ontzettend lang bedoel ik een paar jaar. Hiervoor ben ik vele malen naar een manueel therapeut geweest. De behandelingen hielpen wel, maar altijd tijdelijk.
  Marije heeft mij hiervoor behandeld met Quantum Touch en ik voelde, net als zij overigens, zo bleek later, de pijn wegglijden naar beneden. Heel wonderlijk, alsof er een last van me afviel.
  Sinds de behandeling 3 maanden geleden heb ik geen last meer gehad, ook heel wonderlijk!

  Ook de Reiki behandeling voelde heel prettig aan, heel ontspannend en het gaf mij een gevoel dat alles waar je je druk om maakt of gemaakt hebt, allemaal eigenlijk wel meevalt. Een soort van mini-break.

  Jammer genoeg was het effect van de behandeling voor mijn onderrug niet zo succesvol, maar daar krijg je een tweede kans voor. 😉

  Ik kan iedereen aanraden om indien je klachten hebt of niet lekker in je vel zit, een afspraak met Marije te maken. Je knapt er van op!!

  • Dank je wel Shou Lan! En goed dat je, net als Larry hieronder, nog eens aanstipt dat je het gewoon liet gebeuren. Dat is zo ontzettend belangrijk voor het slagen van een behandeling als deze! Je kunt met je denkhoofd veel sturen en dus ook tegenhouden. Energie laat zich makkelijk sturen, het liefst naar het punt waar jij je op focust. Maar stel nou dat de oorzaak van je probleem zich niet in je pijngebied bevindt? Dan verhinder je, onbewust, dat de energie vrij kan stromen door heel je lijf. En daarmee mis je kansen op healing.
   Kortom, als je bij me komt voor een behandeling: ga er zo blanco mogelijk in. Verwacht niks, focus niet op je probleem en ook niet op de uitkomst. Het enige en belangrijkste wat je hoeft te doen, is gewaar zijn. Gewoon voelen wat er gebeurt.
   :)

 7. Beste Marije,

  Ik sta op een punt in mijn leven waar ik dingen echt anders wil gaan doen en toevallig viel dat samen met mijn eerste ervaring met Quantum-touch. Normaal sta ik wat minder open voor dingen als reiki etc. maar het voelde als iets wat ik wilde proberen. Vanaf het eerste moment heb ik tijdens de behandeling het gewoon laten gebeuren en had ook geen idee wat me te wachten stond. Wat een bijzondere ervaring! Toen je aangaf dat mijn lichaam misschien wel wat zou gaan bewegen hield ik er geen rekening mee wat er kon gebeuren. Vooral mijn nek bewoog erg veel en dat zonder dat je me met je handen aan hebt geraakt. Het effect van de healing duurde 3 dagen en ik voelde mijn nek blijven bewegen. Ik was de dagen na de healing veel positiever en het heeft echt geholpen om in een moelijke tijd wat meer berusting te voelen. Je merkt meteen dat je een passie hebt voor je vak en dat je diegene die voor je zit/staat/ligt serieus neemt. Ik voelde me relaxed en had het gevoel dat ik er mocht zijn. Erg prettig dat je niets afdwingt maar dat alles mogelijk is. Ga vooral door met wat je doet. Ik ben ervan overtuigd dat je veel voor mensen kan betekenen en raad dan ook mensen aan een sessie bij je te boeken en het te proberen.

  L

 8. Ha dochter,
  Wat heb ik een profijt van je behandeling ! Onlangs heb ik een broek laten inkorten en voor het eerst zijn de pijpen even lang. Dus mijn benen zijn nog steeds even lang gebleven. Mijn nek voelt heerlijk soepel aan, nog steeds ! Heerlijk.
  Wat de allergiebehandeling betreft : ik kan weer hazelnoten eten en mijn hooikoorts is verdwenen ! Alleen de rode wijn… die behandeling heeft niet geholpen, maar ik vermoed dat we dan alle bestaande rode wijnen moeten gaan uitproberen, en dat gaat een lange weg worden, dus daar pas ik voor. Dan houd ik me maar bij witte wijn, ook lekker.
  Ook je Pa beweegt zich weer soepel door het huis , ook hij is “om ” zo te merken.
  Ik noem je al : “mijn docher met haar gouden handjes ” Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen.

 9. Ik had spanningshoofdpijn en was niet in staat mezelf te verplaatsen. Marije kwam met een prachtige behandeltafel aan huis. Deze werd eenvoudig opgezet en zo kon ik in onze eigen woonkamer met reiki behandeld worden.
  Marije is een heel vriendelijke en intelligente jonge dame met veel levenservaring. Ze begrijpt je dan ook al snel goed wanneer je je verhaal doet. Zo was er snel een klik, wat erg belangrijk is met dergelijke behandelingen.
  De reiki-behandeling was voor mij de eerste en erg bijzonder. Ik voelde me van tevoren een beetje somber. Dit verdween al halverwege de sessie, ik begon op een gegeven moment spontaan te glimlachen met mijn ogen dicht! Dit was heel bizar. Verder voelde ik me bijzonder snel ontspannen terwijl ik dagen achtereen maar een ding goed kon, en dat was piekeren.
  Mijn spanningshoofdpijn verdween die dag na de sessie en ook ’s avonds sliep ik sinds tijden weer eens normaal in. Wat een opluchting is dat wanneer je de volgende dag uitgerust wakker wordt!
  Een echte aanrader voor iedereen die even z’n hoofd vol heeft.
  Het werk echt.

 10. Even een korte situatieschets; ik ben 31 jaar, moeder van een dochtertje van bijna 1. Door af en toe wat slapeloze nachten en maar doorgaan, viel ik van de ene klacht in de andere klacht. Maar ik denk dat ik de cirkel heb kunnen doorbreken. Marije is mijn redding geweest!
  In het begin van dit jaar kreeg ik een bijholteontsteking, heel pijnlijk en vooral langdurig van aard. Marije heeft door middel van Quantum-touch mijn holtes behandeld en vanaf dat moment begon ik op te knappen. Ik hoorde mijn holtes opengaan…. Mijn eerste kennismaking met Quantum-touch en meteen heel positief.
  Vorige week ben ik bij het optillen van mijn dochtertje door mijn rug gegaan. De pijn was echt enorm, ik kon mij amper voortbewegen. Ook nu heb ik de hulp van Marije ingeschakeld en het werkt echt! Het gaf verlichting van de pijn en ik denk een snellere genezing. Binnen een week kon ik weer lopen als vanouds.
  Haar rust geeft mij rust, haar vertrouwen geeft mij vertrouwen.
  Echt een aanrader, gewoon doen.

 11. Talloze bezoeken aan dokter en fysiotherapeut met als oorzaak scoliose. Een S-vormige afwijking in mijn wervelkolom. Lang staan tijdens concerten, het dragen van een tas (zwaar of niet zwaar), afwassen, op hakken lopen en naar bed gaan. Allemaal dingen die door mijn scoliose pijnlijk waren.

  Oefeningen van de fysiotherapeut hadden geen resultaat.
  Gelukkig was daar, op een doordeweekse werkdag, Marije. Zij was zo lief om met een Reiki plus Quantum Touch behandeling met mijn rug aan de slag te gaan, waarbij ze maar 2 handen en een stoel nodig had. Tijdens de behandeling zijn meerdere delen van mijn rug onder handen genomen, zo ook die grote zenuwknobbel die in ieders nek zit (overgang van rugwervel naar nekwervel) en die bij mij wel héél erg uitstak. Ik zelf voelde niet zo gek veel op het moment van de behandeling zelf, af en toe een tikje of een trekje. Maarrrrr… de dag erna stond in het teken van: WOW!! Ik voelde in mijn nek, maar voelde geen knobbel. Nee dacht ik, dat is te bizar, waar is dat ding? Nou die zat dus gewoon op de plek waar hij hoort te zitten! In mijn rug was ook het een en ander aan het verschuiven en rechttrekken wat ik weer aan de soms ietwat hevige spierpijntjes voelde.

  Zoals ik al eerder zei: door mijn rugklachten kon ik dus ook nooit een feestje op hakken vieren. Nu had ik een paar dagen na de behandeling van Marije een geweldig leuke kerstborrel (durende van 12.00u t/m 23.00u) en je raadt het al: ik heb bijna 12 uur op hakken gestaan EN gedanst! Daar wastie weer, het WOW!! moment plus een klein vreugdedansje en een high five.
  Wat nou fysiotherapie?! Marije, bedankt!

  • Quantum Touch is een te gekke manier om scheefstanden aan te pakken. Omdat ik met energie werk hoef ik niet aan je te gaan duwen en trekken of masseren. Lizette is niet na 1 behandeling van haar scoliose af, maar ze is nu wel al ruim een maand klachtenvrij (terwijl ze voor die tijd elke dag met pijn opstond) en dat is voor haar genoeg. Mooi toch?

   • Er schiet me net iets te binnen: Lizette at nooit fruit. Geen enkele soort. Lustte ze niet. Ik heb haar daar ooit met 1 Quantum Allergy-sessie voor behandeld. Een aantal weken later kreeg ik ineens een bericht: Marije, je raadt het nooit: ik heb net een banaan gegeten. En ik vond het nog lekker ook!
    Intussen eet ze veel meer soorten fruit 😀

 12. Vandaag heb ik een Reiki behandeling gehad bij Marije. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten maar Marije is een lieverd en de behandeling was zeer ontspannend. Zo ontspannend dat ik bijna in slaap viel. Daar bedoel ik uiteraard niets slechts mee.

  Omdat mijn hoofd erg verstopt zit, ik heb allerlei ontstekingen gehad aan strottehoofd, holtes etc., heeft Marije mijn gezicht extra behandeld. Ik voelde wat klikjes in mijn neusholtes. Heel prima dacht ik, er is een reactie!

  Thuisgekomen dacht ik, wat stinkt er zo in onze studio? De woonkamer rook heel anders maar de studio rook zo sterk. Ik heb de overbuurman gebeld en gevraagd of hij even wilde komen ruiken. Met de mededeling, Buurman, ik weet niet wat het is. Ik ruik niet zo goed, nooit gedaan overigens en ik ben een beetje bang dat er bijvoorbeeld een gaslek is. Zou je voor de zekerheid even willen komen ruiken?

  De buurman kwam direct langs en keek mij vragend aan. Het rook er een beetje anders maar sterk? Alsof ik gek was… zo keek hij. Ik bedankte de buurman en ineens ging mij iets dagen. Zou het misschien komen door de behandeling bij Marije?

  Lang verhaal kort, probeer het eens. Het doet echt iets met je. Volgens mij heb ik nog nooit zo’n sterke reuk gehad. Alhoewel het officieel niet Reiki heet wat Marije bij mijn gezicht heeft gedaan noem ik de behandeling zelf nu Reukie of Ruikie.

  Ik ga de studio maar eens schrobben. Marije bedankt!!

  • Heel graag gedaan Nicole! Te gek als je in 1 behandeling je reuk terug hebt, of reuk hebt waarvan je niet wist dat je het kwijt was… 😛
   Wat ik op je gezicht heb toegepast is Quantum Touch, dat werkt heel direct op allerlei klachten, in jouw geval je verstopte holtes.
   Succes met schrobben (sorry…)!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


twee × 1 =