Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Stroom mee!

| Geen reacties

En ook 11.11.11 hebben we met zijn allen glorieus overleefd. Voor wie het nog niet doorhad: de wereld vergaat niet. Nu niet, op 21.12.12 niet, nooit niet. Nou ja, ooit wel, maar dat duurt echt nog extreem-veel-duizend jaar.

Wat wel bezig is te vergaan, en hard ook, is de wereld (het wereldbeeld) zoals we dat de afgelopen pakweg 300 jaar hebben gekend. De geldcrisis en de Arabische Lente zijn daar mooie voorbeelden van.
We hebben dus te maken met verandering. Nu meer en sneller dan ooit. Dit kun je merken en vooral voelen aan het feit dat de tijd lijkt te versnellen, misschien heb je veel en heftige dromen, voel je je soms een beetje out of this place…
Het is zaak om deze veranderingen een plek in jezelf te geven, om te voorkomen dat je er last van krijgt. Het is ook zaak om met deze stroomversnelling mee te drijven en te kijken wat het je brengt, in plaats van te proberen er tegenin te zwemmen.
Heb jij het gevoel dat je meedrijft, vol vertrouwen, zonder angst? Of probeer je je toch nog krampachtig aan dat oude, vertrouwde wereldbeeld vast te houden?

Uit eigen ervaring kan ik je melden dat meedrijven niet alleen heerlijk voelt, maar ook steeds meer positieve ‘toevalligheden’ met zich meebrengt, waardoor alles nog makkelijker wordt.
Ik help je om te durven loslaten, te durven vertrouwen en mee te stromen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


4 − drie =