Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Reconnective Healing Met Marije

| Geen reacties

Afgelopen weekend heb ik de opleiding tot Reconnective Healing Practitioner gevolgd. Reconnective Healing is een nieuwe vorm van healing die alle andere vormen van healing schijnt te omvatten.
De meest wonderbaarlijke verhalen en genezingen worden toegeschreven aan Reconnective Healing. Kijk maar eens op de site van The Reconnection.

Wat ik zelf ervaarde tijdens de korte oefen-sessies was dat ik het gevoel had dat de grenzen van mijn lichaam verdwenen. Ik was een soort energie-vlek die zich uitbreidde. Heel gek, maar ook een fijn gevoel. Daarnaast kreeg ik de onbedwingbare behoefte om te glimlachen!

Ik ben er heel enthousiast over en ik hoop veel mensen een Reconnective Healing te mogen geven. Als je nieuwsgierig bent of het een keer wil ervaren: kom snel langs! Iedereen ervaart Reconnective Healing op zijn eigen manier. De één voelt zich super ontspannen, de ander ziet allerlei kleuren voorbij komen. Ik ‘hoor’ de energie. En ik hoor regelmatig dat mensen (ikzelf incluis) een koel briesje voelen.

Kortom: heel bijzonder!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


− vier = 5