Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Nieuwe skills, Claudia, Emmylou, aanbieding!

| Geen reacties

Wát een Pinksterweekend was dit… Zelden heb ik zoveel moois in 2 dagen meegemaakt.

Vrijdag begon met de opleiding Self Created Health, bij de lieve leuke vrouwen van Qtouch.nl. Self Created Health is een methode om snel tot de kern van je probleem te komen, om de achterliggende emotionele oorzaak te vinden en op te lossen. Echt, het is bijna magisch. Je begint met rugpijn en je eindigt met die keer op de kleuterschool dat iemand tegen je zei dat je een stomme broek aan had. En dat vond je natuurlijk kwetsend. Je werd boos, maar je zei er niks van. Onbewust draag je die boosheid mee. En niet alleen die boosheid; er gebeurden ongetwijfeld wel meer dingen in je leven die je ‘geslikt’ hebt. En dat zeul je allemaal jarenlang mee. Dat uit zich ooit, op de een of andere manier. Kortom: ik ben van de pijn in mijn heup verlost, na 1 sessie van een half uur. Hoppa! Ik wil deze wonderlijke nieuwe skill graag met je delen, verderop heb ik een aanbieding voor je!

’s Avonds meteen door naar Amsterdam, om Claudia de Breij te gaan zien in het de la Mar theater. Moooooie liedjes over oude en nieuwe liefde. Over verhuizen. Over hoe het (ook alweer) is om nieuw leven in je armen te houden. Poe! Ik heb het plafond van de la Mar uitgebreid bestudeerd, al oogknipperend. Ook al heb ik geen nieuwe liefde en woon ik al 8 jaar op hetzelfde adres; haar verhalen en haar puurheid raken me in mijn hart. Denk nu niet dat het alles kommer en kwel was, integendeel. Ik moest mezelf ook herhaaldelijk onder mijn stoel vandaan rapen. Dat is aan Claudia wel besteed.

Ze had een fijne band achter zich en ik waande me in haar plaats. Mijmerend over een band like that, op een podium like that… En ik hoorde zowaar wat country-achtigs in de muziek. Met mijn eigen bandje doe ik ook graag country-achtig, country is hip…. mijmerdemijmer… ach, stond ik daar maar… Applaus. En ineens was daar Herman van Veen. Om het eerste exemplaar van haar nieuwe plaat in ontvangst te nemen. Herman van Veen. Echt een verschijning, een man met een AURA, zeg maar. Hij nam veel meer ruimte in dan hij groot is.. Omdat ie grootsch is. Dat straalt hij aan alle kanten uit. Koninklijker dan WA, waardig, statig. En ze zongen samen een liedje. Claudia’s kleine meisjesdroom. Ooooh man! Ik werd er plaatsvervangend emotioneel van, ik voelde hoe dat moest voelen! In februari was ik in Londen om naar mijn grote inspiratiebron Brandi Carlile (ja, ik ben fan) te gaan kijken en daar had ik hetzelfde. Als ik toch ooit samen met haar een liedje mocht zingen… Ik blijf dromen, want ik zag vrijdag met eigen ogen dat het mogelijk is. Waarom niet dichter bij huis beginnen… Dus Claudia…? 😀

(Even tussendoor een wijze les Met Marije: deel je dromen. Roep ze rond, zorg dat mensen ervan weten. Dan is de kans veel groter dat ze daadwerkelijk uitkomen. Maak er werk van! Ga doen wat je het allerliefste doet en schreeuw het van de daken!)

Zaterdag volgde dag 2 van Self Created Health. Een nieuwe klacht aangepakt waar ik nu beduidend minder last van heb. Veel ouwe troep opgeruimd, veel geleerd en heel enthousiast geworden om SCH in mijn praktijk te gaan gebruiken. Met SCH gebruik je taal en associaties om je klacht aan te pakken. Ik ben dol op taal! En associaties! Dus deze techniek is helemaal in mijn straatje.

Aan het einde van die zeer indrukwekkende dag moest ik racen om op tijd in Utrecht te zijn voor Emmylou Harris in Vredenburg. Als ik dan toch country-achtig repertoire heb, MOET ik gewoon naar Emmylou Harris, dacht ik. Toen Claudia vrijdag haar band voorstelde, en met name de jongen wiens naam ik kwijt ben maar die wél mooi pedal steel guitar speelde, zei ze zo ongeveer dit: ‘Pedal steel guitar, dat speelt dus verder helemaal niemand. Behalve een oud, halfdood mannetje ergens in Texas.’
Nou, Clau, ik heb hem gevonden hoor; dat halfdode mannetje had zich gewoon verstopt in de band van Emmylou!

Ik vind Emmylou Harris fantastisch, een ikoon. De Madonna én de Michael Jackson van de country en de bluegrass en de americana bij elkaar. Ik zing (nog) geen nummers van haar (wel eentje over haar :)), maar haar muziek is wel inspirerend en ik luister er graag naar. Helaas was het geluid in Vredenburgs tijdelijke Rode Doos zo slecht, dat ik het niet alleen zielig voor mezelf vond, maar ook heel erg voor de band. De liedjes waren mooi, maar dat hoorde je nauwelijks. Zo zonde! We zijn zelfs voortijdig weggegaan. En we waren niet de enigen. Dat had niets te maken met de superster, maar alles met het geluid in Vredenburg. Ondanks dat ben ik toch blij dat ik haar ‘in het echt’ gezien heb. Want dat gebeurt me vast niet nog een keer.

Het was een weekend stampvol inspiratie, muziek, moois en leuks. Het voelt ook echt gecomprimeerd, alsof er heel veel tegelijk in dat weekend gepropt werd, zodat ik in korte tijd veel tot me kon nemen. Deze week houd ik het dus even rustig. Tenzij jullie massaal op de stoep staan, want ik heb een leuke aanbieding: Omdat ik veel wil oefenen met de Self Created Health-techniek heb ik dit bedacht: de eerste 15 mensen die zich via een mailtje melden voor een behandeling (o.v.v. ‘SCH actie’), krijgen 50% korting op de prijs voor een healing. Daar krijg je gratis een Self Created Health-sessie bij, om de kern van je klacht te achterhalen en op te lossen!

Dus:

• Mail naar marije@metmarije.nl
• Zet in het onderwerp ‘SCH actie’
• Behoor je tot de 15 eerste inzenders? Je ontvangt healing voor de helft van de prijs, dus €27,50
• Je krijgt gratis een Self Created Health-sessie in mijn praktijk, en vervolg via mail

Kom healen Met Marije, tot gauw!

PS: ben je Facebook-fan van Met Marije? Dan maak je kans op één van de 10 gratis Self Created Health introductie-sessies! Deze zijn helaas op (30-05). Maar het is toch nog leuk om FB-fan Met Marije te worden, want je blijft makkelijk en snel op de hoogte van nieuwe acties, healingavonden, online healings via FB en meer!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


+ vier = 9