Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Meditatie als pijnbestrijding

| Geen reacties

In dit artikel van Ode Magazine over meditatie bij pijnbestrijding: “Dit is de eerste studie die aantoont dat ruim een uur meditatie de ervaring van pijn en pijngerelateerde hersenactiviteit drastisch vermindert.”

Goed nieuws natuurlijk, maar ik ben persoonlijk niet zo goed in mediteren. Op de één of andere manier heb ik geen zin om zo lang stil te zitten.
Wat ik wel elke dag doe, al is het maar een paar minuten, is mezelf behandelen zoals ik ook jou behandel, met Reiki en Quantum Touch®. Dat is ook een moment voor mezelf, waarin ik even bewust voel hoe ik ervoor sta en mezelf een energieboost geef, of juist laat ontspannen.

Vind jij het ook lastig om je tot meditatie te zetten? Kom dan eens een uur bij mij op de massagetafel liggen. Je komt helemaal tot rust en je hoeft er helemaal niets voor te doen! Tijdens de behandeling verdwijnen je gedachten vanzelf. En omdat ik me gedurende de hele behandeling op healing richt… hee… mediteren we stiekem toch een uur lang!

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


− twee = 0