Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Koninginnedag Healings groot succes

| Geen reacties

Vlak voor Koninginnedag besloten vriendin (en dierentolk) Iris en ik om onze diensten aan te bieden op de Vrijmarkt in Utrecht. Spontaan, hou ik van. Met 2 tassen vol met alles wat mijn fietsstuur kon dragen, en waarvan ik dacht dat het handig zou kunnen zijn, trok ik op 30 april naar het Predikherenkerkhof, midden in het Vrijmarktgebeuren. Alles behalve rustig dus. Ik laadde mijn tassen uit: knijpers, plakband, kussens, een hangmat, touw, stiften, allerhande camping gear, een home made reclamebord en een fles limonade. Na een uurtje McGyveren hadden we 2 werkplekken gecreëerd aan weerszijden van een boom.

    

Zo, nu eerst een bekertje limo, dacht ik. En dan maar eens kijken wat er gebeurt vandaag. Als er al 1 iemand komt zitten spring ik een gat door mijn provisorische tent… Ik kon nog geen slok nemen of Iris zei: Marije, je hebt een klant. O nee! Wat nu? Hoe ga ik dat doen dan? Voor ik het wist was ik aan het behandelen en de energie stroomde ondanks de harde muziek op links en getrommel op rechts en nieuwsgierige ogen vanaf de straat. Na de eerste volgde al snel de 2e, de 3e, en O my God serieus… de 4e!? Ik wist niet wat ik meemaakte!

Het hoogtepunt was toen er tegenover ons ineens 2 meiden stonden. De ene vroeg: Wie is Iris? Ik wil namelijk een sessie bij haar, ik heet ook Iris. Wat leuk, toevallig. Laat ik ook maar even zeggen wie ik ben, dacht ik toen. Ze zijn per slot met zijn 2-en, je weet maar nooit. Dus ik zeg: ik ben Marije, ik geef healings. Het andere meisje begint te lachen en zegt: Dit is echt bizar. Ik heet ook Marije.
Hoe verzin je het?! Dus ik zei tegen Marije dat als Iris bij Iris ging zitten, zij toch echt even bij mij moest komen healen. Ze was het eigenlijk niet van plan, maar om dit toeval kon ze toch niet heen. En we moesten natuurlijk even gezamelijk op de foto:

Had ik maar zo’n nummertjes-apparaat wat de bakker wel eens heeft. Ze stonden namelijk letterlijk in de rij. Ik ben de tel kwijtgeraakt, maar ik heb in 4 uur tijd zeker 15 mensen behandeld.
Iedereen, niemand uitgezonderd, ging met minder pijn (of minder kater) en een helderder gevoel weer verder. Sommigen tot tranen geroerd. En dat allemaal al in slechts 5 minuten, in de herrie, tussen honderden mensen. Kun je je voorstellen hoe je je voelt als je een half uur of een uur komt healen Met Marije, in alle rust?

Ik ben er zo een van: weinig werk, snel resultaat. Daarom doe ik wat ik doe. En daarom ben ik nu ook aangestoken om vaker op festivals, markten, braderieën korte sessies aan te bieden. Het is namelijk een leuke en makkelijke manier om kennis te maken met energiewerk. En je voelt meteen dat het werkt.
Kijkt dus allen uit naar Met Marijes Healingstentje!

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


− 8 = nul