Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

juli en augustus: bumpy ride!

| Geen reacties

Eind juli en begin augustus zijn tot nu toe best wel een bumpy ride! Op de een of andere manier trok ik situaties aan waarin ik mensen moest teleurstellen. En ik hoor het van meer mensen om me heen. Dingen gaan niet goed, mensen krijgen ongelukken, relaties (werk of privé) lopen stroef, communicatie gaat langs elkaar heen, chagrijnig, ziekig, rare klachten… Voor mij heeft het, denk ik, vooral te maken met het verschil tussen werken op de oude (bedrijfsmatige) manier, en werken op de nieuwe (flow) manier. Op de oude manier stel ik mensen teleur, want het past me niet meer om op die manier te werken. Ik kan het gewoon niet meer! Maar als ik in ‘de flow’ ben, of in de ‘vortex’, zoals Abraham Hicks het omschrijft, dan ontmoet ik leuke mensen, met wie ik leuke dingen opzet (zoals de maandelijkse Healingavond Met Marije @ Lila’s Place met Gerja, of de nog nader te bepalen eventuele samenwerking met Suuz, of het vage concept over iets co-creatieverigs met Stephan). Het klinkt allemaal vaag. En dat is het nu ook nog. Maar ik voel, ik VOEL, in mijn hart, dat dit heel waardevolle zaadjes zijn die ik plant. Ik weet zeker dat er mooie dingen uitkomen. Dingen die me wél passen, die mijn doel op aarde dienen, die me een leuker, mooier, sterker, liever, gelukkiger, stralender mens maken. Dat is de flow. Dat is mijn weg.

Straks in september is het stof hopelijk allemaal weer een beetje gedaald en dan ga ik al mijn Facebook-likers een online healing kado geven :D (dus je weet wat je te doen staat als je dat wilt meemaken!)

Mocht je niet tot die tijd kunnen wachten en heel graag nu al meer helderheid en stevige aarding willen voelen: Quantum Touch doet wonderen!

In september start ik ook weer met de maandelijkse online healings die je voor maar €10 vanuit je eigen luie stoel kan ervaren. Makkelijker kan niet!
Tot gauw!
Marije

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


negen + 5 =