Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Hoe en wat: kanker

| 8 reacties

Ik vond gister een interessant artikel uit 2003 over chemotherapie (Tijn Touber voor Ode Magazine). Kanker komt ontzettend veel voor in ontelbare varianten. Dat maakt het moeilijk te ‘bestrijden’, voor zover dat een goed woord is, en dat maakt het ook interessant. Wat is kanker nou precies? Als je kanker hebt, wat zegt dat dan over jou? Volgens dit artikel: alles. En bestrijden is dus niet het goede woord. Ik moest tijdens het lezen denken aan mijn tante, die non-hodgkin en een paar jaar later hodgkin glorieus heeft overleefd. Haar geheim? Ze gooide het op een akkoordje met haar tumoren. Lees en leer.

Ik kom tijdens mijn surfzwerftochten op internet regelmatig artikelen over kanker tegen die de moeite van het lezen waard zijn. Wanneer ik meer vind, zal ik de links hier posten.

 

8 reacties

 1. Hallo Marije,
  Ik kwam op jouw site terecht via een bekende en las ook dat jij iets over kanker hebt staan! Graag wil ik je wijzen op German New Medicine http://www.hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl daar mag van mij zoveel meer aandacht aan besteed worden en misschien wil jij dit ook op jouw site plaatsen? Heel interessant om te lezen en te weten!! ook nog. http://www.germaansegeneeskunde.nl
  Hartelijke groet, Aisha

  • Hoi Aisha,
   Ik zie je bericht nu pas. Ik heb wel van Germaanse geneeskunde gehoord en ik ben heel benieuwd naar het artikel! Dank je wel voor je feedback, hoe meer we met zijn allen weten, hoe beter wat mij betreft!
   Liefs,
   Marije

 2. Over Candida (en indirect over kanker)

 3. Een schat aan informatie! Gratis e-books over allerlei onderwerpen met betrekking tot kanker. Geweldig!
  http://genezendvermogen.nl/gratis-e-books-kanker/

 4. Een ZEER boeiend radio-interview met voormalig huisarts Frits van der Blom over de primaire oorzaak van kanker: zuurstoftekort in de cellen. Net als het bericht hieronder stelt ook hij dat kanker niet iets is om te bestrijden, het is het laatste redmiddel van je lichaam om in leven te blijven. Hij legt het helemaal uit en geeft nog veel meer interessante informatie en invalshoeken, die soms haaks staan op wat we denken en geloven dat goed voor ons is.
  Het kuipje margarine gaat bij mij in ieder geval vandaag nog de deur uit!

  • In het verlengde van het belang van de juiste vetten kwam ik viavia dit filmpje tegen. Het gaat niet over kanker, maar over autisme en het belang van vetten voor het groeiende lichaam en vooral voor de hersenen.

 5. Poeh! Het is even lezen, maar WAT een boeiend artikel! Kanker is geen ziekte, stelt het, maar het laatste overlevingsmechanisme dat je lichaam nog kan aanwenden. Je blijft met je oren klapperen als je dit allemaal leest. Zeer de moeite waard.
  http://www.naturalnews.com/022578_cancer_body_disease.html

  Cancer is not a disease; it is the final and most desperate survival mechanism the body has at its disposal. It only takes control of the body when all other measures of self-preservation have failed. To truly heal cancer and what it represents in a person’s life we must come to the understanding that the reason the body allows some of its cells to grow in abnormal ways is in its best interest and not an indication that it is about to destroy itself. Cancer is a healing attempt by the body for the body. Blocking this healing attempt can destroy the body. Supporting the body in its healing efforts can save it.

 6. Een video over het combineren van de reguliere kankerbehandelingen met persoonlijke aanvullende behandelingen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


+ 9 = zestien