Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

gratis Groepshealing Met Marije via Facebook

| 2 reacties

Noot d.d. 10 januari 2013: De online groepshealing van januari vindt niet plaats op Facebook, maar via een webinar.Kijk bij Groepshealing voor meer info!

Vorige week ben ik een uniek experiment gestart: gratis Groepshealings via Facebook. Dinsdagavond en vrijdagmiddag heb ik aan een aantal mensen healing gegeven in een besloten Facebookgroep, en het was… ZO GAAF!!!

Tijdens beide sessies hebben ALLE deelnemers de healing gevoeld. Niemand uitgezonderd. Ook de sceptisch-maar-zo-nieuwsgierige, ook de healer, ook de ik-zie-wel-wat-er-gebeurt-man en iedereen daar tussenin. Je snapt dat ik daar behoorlijk blij van ben geworden, dus ik heb besloten om deze Groepshealings Met Marije nu maandelijks te houden. Gratis. Gewoon, omdat het leuk is om te lezen wat mensen voelen. Omdat ik vind dat zoveel mogelijk mensen moeten kunnen ‘proeven’ van wat healing nou eigenlijk is. Omdat daar de wereld een stukje mooier van wordt.

Ben je ook nieuwsgierig? Als je een Facebook-account hebt kun je meedoen. Stuur een vriendschapsverzoek naar Groepshealing Met Marije, en de rest wijst zichzelf.

De volgende gratis Groepshealing Met Marije is in december. De datum maak ik zsm bekend op de Facebook-pagina van mijn praktijk: https://www.facebook.com/MetMarijePraktijkVoorHealing

Geef deze pagina meteen een ‘Like’, zodat je op de hoogte blijft van de groepshealings en meer!

2 reacties

  1. Het is intussen januari… dus groep 4 is aan de beurt!
    vrijdag 18 januari om 20:30 geef ik weer een gratis Groepshealing Met Marije.
    Heb je nog nooit healing Met Marije meegemaakt? Dan is dit je kans om de energie gratis te voelen. Het is geen 1-op-1 healing, maar er kunnen wel degelijk mooie dingen gebeuren. Tot nu toe hebben alle deelnemers de energie gevoeld, en iedereen ervaart het anders. Dat is het mooie van healing. Het is afgestemd op wat JIJ op DIT moment nodig hebt.
    Hou mijn Facebook-page in de gaten (like meteen ff, dan blijf je op de hoogte!), want daar zal ik uitleggen hoe en waar en wat.
    Als je mee wilt doen: stuur me een mailtje of laat het me via Facebook weten.

  2. Groep 3 is vanavond, 11 dec 2012, om 20:30u aan de beurt!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


− 5 = drie