Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Clubben Met Marije

| Geen reacties

Hallo! Met Marije…

Dit jaar zul je me vaker op festivals en in clubs gaan tegenkomen. Er zit al een en ander in de pijpleiding, zodra ik concrete data en plaatsen heb laat ik ze weten.
Vorig jaar ben ik begonnen met het geven van healings op Koninginnedag, gewoon op de Vrijmarkt midden in de drukte. Dat is mij (en degenen die ik behandelde) zo goed bevallen, dat ik dat dit jaar veel meer ga doen!

Het lijkt tegenstrijdig; voor healing heb je toch juist rust en ruimte nodig?
Niet Met Marije. Tijdens een healing Met Marije ervaar je ruimte, rust en lichtheid, waar je ook bent. Ik kan me in drukke ruimtes en stressvolle omgevingen heel goed afstemmen op de helende frequenties. Je zult merken dat je daar vanzelf in meegaat.
Stel je voor: je gaat uit, om lekker te dansen en je te laten gaan, om alles van je af te schudden. En je begint de avond met een korte healing-sessie, zodat je in balans, uitgelijnd, vol energie de nacht in gaat!
Of na een lange festivalmiddag ga je nog even lekker op de massagetafel liggen, je lijf krijgt een kwartiertje welverdiende rust, je pijntjes worden verlicht en bovendien kom je weer helemaal in balans!
Dat is healing Met Marije op lokatie.

Ook zal ik meer Groepshealings gaan geven. Die doe ik nu al maandelijks online via een webinar of via Facebook. Maar in het echt is het nog veel leuker en uitgebreider! Met vrienden, of op een festival bijvoorbeeld. Het maakt niet uit, het is jouw persoonlijke ervaring. En je deelt ervan wat je zelf wilt.
Jouw voordeel? Dubbel! In een groep werkt de energie namelijk krachtiger terwijl het je veel minder kost dan een 1 op 1 sessie!

Wil je graag healing maar heb je niet zoveel te besteden? Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest voor iemand die niet als aap verkleed door de stad wil hossen, of wil je met een groep vrienden een bijzondere ervaring delen? Allemaal redenen voor Groepshealing Met Marije. Neem contact op als je meer wilt weten!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


5 × twee =