Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

Als geld geen issue zou zijn…

| Geen reacties

Wat zou je dan doen in je leven? Echt, denk daar eens over na… wat zou je éigenlijk, het aller-allerliefste willen doen, als je de keuze had. Als niets je in de weg stond.

Weet je… er IS niks dat je in de weg staat. De man in het filmpje heeft gelijk. Als je echt gaat voor wat je echt wil, word je daar vanzelf ‘master’ in. Dan is dat jouw specialiteit. En er zijn altijd mensen die jouw specialiteit nodig hebben. En daar kun je dan vanzelf geld of goederen mee verdienen. De enige die je tegenhoudt… is jij.

Ik wilde zingen, mijn hele leven al. Ik durfde nooit zo goed. Toen ik bijna durfde, dacht ik dat ik te oud was om een bandje te beginnen.
Ik wilde mensen helpen. Maar ik was bang voor ziekenhuizen en naalden en bloed. Dus ik kon geen dokter worden.

Gelukkig is er voor alles een oplossing. Ik help nu mensen via healing. Dat is minstens zo mooi als wat dokters doen. En ik word er zo gelukkig van (en door het helpen healen van anderen en zelfbehandelingen ben ik intussen wel mooi van die naalden-angst af!)
Ik heb sinds een jaar een bandje, ik zing! Ik heb auditie gedaan voor een zangproductie, ik ben door. Dus ik zing nog meer. Ik zing me een slag in de rondte en ik word er zo gelukkig van! Wellicht komen zingen en healen ooit nog samen. Dat is misschien wel het allermooiste.

Jouw doel is niet om van 9 tot 5 op kantoor te zitten, geld te verdienen, zodat je daar eten van kan kopen, tv van kan kijken, waarna je gaat slapen, om de volgende dag precies hetzelfde ritueeltje op te voeren. Dat kan niet de bedoeling van het leven zijn!
Jouw doel is om uit te vinden waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je ontzettend gelukkig van wordt, waar je ogen en je hart van gaan stralen!
Er is maar één jij. Er is niemand op aarde met die mix aan kwaliteiten en passies en wensen zoals jij. Als je nu begint met het uitleven van je passie, ook al is het maar klein, dan weet je meteen waarom je hier bent. En dan krijgt het leven ineens ontzettend veel zin. En jij krijgt ook ineens ontzettend veel zin.

Ga doen waarvoor je geboren bent. Nu. Er is geen ander of beter moment.
Waar wacht je op? Echt… waar wacht je op?
Ga leven.
Nu.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


negen + 4 =