Ontspanning en healing in Utrecht en op (festival)lokatie

about


Hoi, Met Marije…

Ik speel naast healer/coach graag zangeres, voice over, promomaker, vormgever, boekbinder, dichter, klusser, moestuintje en McGyver. Ik doe de dingen waar ik blij van word.

Marije_juni2014Toen ik een jaar of 10 was wist ik wat ik wilde worden: kunstenares (toen de optie arts het moest afleggen tegen mijn angst voor bloed en naalden). Ik wedde op 1 paard: de Kunstacademie in Arnhem, want daar wilde ik heen. Ik werd aangenomen.

In het 2e jaar wist ik welke kant ik op wilde: film en video! Dus ik studeerde af met een korte film.
Er was nog iets dat ik intuïtief wist: ik zou bij tv gaan werken, hoewel ik me dat op dat moment totaal niet kon voorstellen, ik wilde namelijk FilmRegisseur worden (in mijn hoofd was film ergens in de wolken, en tv zo ongeveer op ooghoogte. Ik ging voor de wolken. Dacht ik).
Mijn lief wees me op een vacature bij RTL Nieuws. Ik werd aangenomen als grafisch vormgever. Iets wat ik nog nooit echt had gedaan, maar snel leerde en ontzettend leuk vond. Daar zat ik dan, bij tv…

In die tijd (2003) haalde ik ook mijn eerste Reiki graad. Een paar jaar eerder, tijdens mijn studie, was ik mezelf behoorlijk voorbijgelopen. Ik zat thuis met een burn-out, 22 jaar oud. Mijn moeder nam me mee naar haar moederland Curaçao, waar ik door mijn Antilliaanse familie resoluut bij een mevrouw werd gedropt die mij behandelde met NEI en Reiki.
Ik was om. Dit was fantastisch, dit wilde ik ook leren! Niet alleen voelde ik alle ellende letterlijk door mijn voeten wegstromen, ik had na de behandeling ook weer de glans in mijn ogen terug, er zat weer leven in! Ik zweefde nog dagenlang op een soort geluksgevoel. Het was het begin van mijn herstel en niet alleen dat: ik veranderde. Ik werd sterker, evenwichtiger. Ik wist wat ik wilde en nog veel beter wat ik niet wilde (en die dingen deed ik dus ook niet meer). Ik kwam steeds dichter bij mijn échte zelf; ik werd weer heel. 

Ik werkte bij RTL het liefst late diensten, tot middernacht. Ik was dan na ‘het half 8′ heerlijk alleen op mijn afdeling en behandelde dan regelmatig collega’s van de regieploeg. Ik heb de regisseur wel eens moeten wekken omdat hij onder mijn handen in slaap was gevallen, en nog wel even over 20 minuten de late uitzending moest doen… Niet ideaal, wel grappig.

Intussen vormde zich een nieuw duidelijk beeld in mijn weten: ik zou mensen gaan helpen door healings te geven. In 2007, ik werkte intussen voor Eyeworks Sport, ging ik 1 dag minder werken om mensen te kunnen behandelen, maar van een echte praktijk kwam het nog niet.
Na de geboorte van mijn dochter en een tussendoor-baan bij Ajax TV kwam ik bij MTV terecht, waar ik honderden filmpjes heb gemaakt en waar ik op 2102.2012 voor het laatst naar buiten ben gelopen. Wat een mooie datum om het roer om te gooien!
Veel collega’s, vrienden en familieleden heb ik al behandeld. Nu is het moment om al mijn kennis en ontwikkeling om te zetten in een droombaan. 2012 is het jaar om te beginnen aan wat overduidelijk het doel van mijn leven is: mijn gave om mensen te helpen zichzelf te helen.
Met gave bedoel ik niets bovennatuurlijks (voor mij is alles ‘natuur’, dus daar is niks boven of buiten), maar puur dat het mij gegeven is en dat het is wat ik de wereld te geven heb.

Sinds het behalen van mijn eerste Reiki graad heb ik veel bijgeleerd (Reiki II, Chinflex Basis (voetreflexmassage met Chinese inslag), Quantum Touch®, Quantum Allergy, Quantum Touch voor Dieren, Reconnective Healing, Self Created Health, Kundalini Reiki (mastergraad)) en talloze boeken verslonden over healing, bewustzijn, gezondheid, kwantum fysica, quantum healing, wetenschap en geloof en alles daar tussenin. Ik studeer nu Medische Basiskennis.
In de praktijk gebruik ik vooral Reconnective Healing en Quantum Touch. Een combinatie die allesomvattend heelt, allerhande klachten meteen aanpakt en tegelijk diep ontspant.

Op één paard wedden doe ik nog steeds. Omdat ik vanuit mijn hart weet waar ik heen wil. En dan lukken de dingen me gewoon, natuurlijk. Ik regisseer de richting van mijn leven, en stroom er vervolgens rustig in mee.
Mijn angst voor bloed en naalden is verholpen, door mezelf te behandelen. Arts ben ik niet geworden, maar ik deel en leef dezelfde droom: mensen helen.

Ik ben.
Marije

 

Marijes Missie:

Mijn doel en grote passie is om jou te helpen een gezond en gelukkig leven te leiden. Met korte ei. Want voor mij is er niets mooier dan jou na een behandeling stralend en ontspannen de deur uit te zien gaan, en klachten te zien verminderen of verdwijnen. Healing Met Marije geeft je de mogelijkheid om vanuit een ontspannen toestand dingen los te laten die jou dwars zitten, beperken, ziek maken. Dat gebeurt vanzelf. Dat heeft te maken met het ‘trillingsveld’ dat ik tijdens de healing tot stand breng. En zoals de ene contrabas gaat meetrillen als je op de andere een snaar aanslaat, zo past jouw trilling zich automatisch aan de trilling aan die ik creëer. Alsof je precies de juiste radiozender hebt gevonden, die van gezondheid en geluksgevoel.

Of jij ‘heelt’, hangt helemaal af van jezelf. Ik geloof eerlijk gezegd niet in healers die zeggen dat ze je zeker kunnen genezen. Dat kun je als healer wel willen, maar als degene die je behandelt het om wat voor reden dan ook echt niet wil, dan kom je daar niet doorheen. Bovendien is dat gewoon echt niet ok. Niet ethisch. Dus kun je concluderen dat er tijdens een behandeling Met Marije niets gebeurt wat jij niet wilt. Maar als je echt iets in je leven wil veranderen, en je wil je openstellen voor healing, dan is dit iets voor jou.

Een behandeling bij mij kan nooit ter vervanging dienen van reguliere geneeskunde. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Een healing Met Marije kan heel goed complementair werken, aanvullend dus. Mogelijk verloopt je herstel sneller, heb je minder medicijnen nodig, voel je je minder ziek en verdwijnen klachten sneller. Des te groter is het belang om dit in samenspraak met je arts te doen, zeker als het medicijngebruik betreft.

Wat je klacht ook is: of je nou moe bent, stress hebt, een blessure, of iets raars waar niemand je bij kan helpen, maar ook als je gewoon even wil ontspannen: kom healen Met Marije.

Ik hoop dat ik jou ook mag helpen om weer (letterlijk) heel te worden!

Marije

2 reacties

  1. Super, wat ben je goed bezig!

    Warme groet, Linda

  2. Ben zo trots op je. Dikke zoenen